Vi liker å kaste form og funksjon opp i lufta, gjøgle med det, og se hva som kommer ned igjen.


      

FORMUTFORSKNING

Vi ser på overflater, tekstur og taktilitet, dekonstruerer for så å bygge opp igjen. Tenker opplevelse vs. funksjon.

DESIGNPROSESS

Vi jobber intuitivt gjennom hendene og i programmer. Det er både eksperimentering med glasurer og 3D-printing som danner grunnlaget for ferdige arbeider.

EMOTIONAL DESIGN

Vi ønsker å lage produkter som skaper en emosjonell tilknytning til mennesker ved å utfordre automatikken i ritualene til hverdagslige gjenstander.

Mette Lossius

Produktdesigner og Tekstforfatter

Mette Lossius er uteksaminert med en bachelor i produktdesign fra OsloMet og tekstforfatter-utdannelse fra Westerdals. Mette har erfaring fra reklamebransjen og var med på å starte opp interiørplattformen Arkivet. Hun har et tekstilmerke som heter Comtesse med eksklusive ullstoffer som veves i Innvik (Kvadrat).www.mettelossius.com

www.comtesse1.com

"Terrazzo har noe kontinentalt og eksklusivt over seg samtidig som man kan finne det i gamle oppganger i bygårder. Det kan være både røft og jålete. Grovt og glansfullt. Kombinasjonene er uendelige."

Marthine Spinnangr

Produktdesigner og Forretningsutvikler

Marthine Fredrikke Spinnangr er uteksaminert med en bachelor i produktdesign fra OsloMet, og en bachelor i Business Administration fra University of San Francisco. Marthine har erfaring fra startup miljøet der hun har jobbet som prosjektleder, designer og forretningsutvikler i Charge Accelerator. 


Marthines objekter kan du blant annet du finne hos Milla Boutique og online galleriet The Ode To. 


"Jeg har en passion for keramikk og min designpraksis fokuserer på eksperimentering, formutforskning, intuisjon, biomorfisme, slow og emosjonell design."

Vi tar oppdrag og samarbeider gjerne om idé og konseptutvikling, design og layout, produktutvikling, designsprint, visuell identitet, styling og møbeldesign. Kontakt oss

lossiusmette@gmail.com

marthine.spinnangr@gmail.com